Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh dan selamat sejahtera!

Anda Rasa Ini Salah?

Salam Jumaat dan Salam Satu Malaysia...! ^_^
 OK...! Hari ni Cik blog tak nak cerita panjang-panjang sebab tak ada cerita menarik pun yang perlu dikongsikan. Cumanya mahu berkongsi sesuatu yang lebih menarik! meletup! dan kebab00m! annoying jer kan... apa-apa pun Cik blog perlukan pendapat you all yang sudi nen0-nen0 kat blog Cik blog ni. 
Katakan anda sedang sebuk menggodam internet di dalam komputer or lappy you all, tiba-tiba sesuatu page yang keluar menandakan tanda 'amaran'. Apakah yang akan anda semua lakukan? Terus klik pada perkataan 'OK' walaupun sudah berkali-kali anda cuba menekannya atau anda akan terus membaca apa yang diperlukan sebelum anda klik seperti di bawah.  

Virus yang datang tiba-tiba seperti dibawah sangat menyakitkan dan menyusahkan?


Lebih menyakitkan dari virus yang melanda bila sesuatu yang dipaparkan agak menyakitkan jiwa dan perasaan dan anda terpaksa menghadapinya sebegini.
Lebih teruk lagi jika ianya terus begini!


Maka kegagalan berterusan dan menjadi 'Windows Error'.


Namun lebih pedih apabila menghadapai soalan seperti semua di atas. Jika berlaku seperti berikut haruslah dicampakkan sahaja komputer atau lappy anda semua dengan sekuat hati yang mungkin kerana ianya telah memberikan satu penghinaan atau lebih kepada anda.

Selamat Mencuba!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...